Funda Privacy Fout
In de tijd dat mijn vaders huis op Funda te koop stond, terwijl ik de foto's bekeek, was mij iets opgevallen. Terwijl ik mijn vaders huis in 360 view bekeek kon ik de gezichten van mij én mijn zusje zien. Als ik de foto's van het huis bekeek waren we níet zichtbaar. Ik was benieuwd of ik deze fout terug kon vinden in andere huizen, en dat vond ik. Ik begon met het verzamelen van gezichten die zichtbaar waren, voor mij, voor iedereen.​​​​​​​
In de linker foto hieronder zie je dat onze gezichten zichtbaar zijn. Dit is als je de beelden van het huis bekijkt in 360view en de film door het huis. Rechts zijn onze gezichten wazig. Dit zie je als je alleen de foto's van het huis bekijkt.
Toen Funda 15 jaar bestond bouwde ze een fictief huis dat bestond uit data van hun sitebezoekers. Om de verzameling een plek te geven heb ik het Funda Huis nagebouwd met een 3D printer. Ik maakte een museum waarin alle gezichten een plek kregen. ‘Inwoners van Funda Museum’. Hierin worden de inwoners tentoongesteld als protest tegen de slordigheid van Funda.